Viaticum

viaticum_zlato.jpg
flag flag flag flag flag

Hogyan csináld?

Milyen árat kapok az aranyamért a Viaticumnál?

viaticum_cena_zlata_2.jpg A Viaticum társaság felvásárolja az aranyát a legelőnyösebb feltételek mellett. Az oldalainkon lehetősége van az „aktuális grafikonon“ figyelemmel kísérni az arany aktuális világpiaci árát. A „színtisztasági“ tényezőben megmutatjuk Önnek az aktuális árak áttekintését a legelterjedtebb színtisztaságért, amelyet abban a pillanatban a Viaticum társaság az Ön aranyárért kifizet.

Készpénz az aranyért - azonnal

A Viaticum társaság az Ön aranyáért azonnal készpénzben fizet. A számításnál az aranyának értékénél az aktuális világpiaci arany árából indulunk ki, amelyet a mi „aktuális grafikonunk” is ábrázol. Aranyát a legelőnyösebb feltételek mellett vásároljuk fel a régióban.
A felvásárlási ár megállapításánál az aktuális árból indulunk ki (világpiac), amely abban a pillanatban megjelenik a mi grafikonunkon is (az ár a világpiacon).

Hogyan léphet velünk kapcsolatba?

További információkat a következő telefonszámon kaphat: +421 (0)903 110 875, vagy esetleg e-mailben: viaticum@viaticum.sk
Látogatását a következő címen várjuk: Nákovná 25, Pozsony 821 06

Felvásárolunk más fémeket és drágaköveket is?

Nem, a Viaticum társaság Öntől csak aranyat vásárol fel, amely mentesítve van bármiféle drágakőtől. A Viaticum cég semmilyen más nemes fémet nem vásárol fel.

Hogyan számolja ki az aranya árát?

Hogy lehetősége legyen a mi számológépünk segítségével kiszámolni az árat, amelyet a Viatikumban kap aranyáért, szükséges tudni annak súlyát és színtisztaságát. Ezek az adatok megadása után és az „átszámol” gomb megnyomása után a számítógép kiszámolja az árat, amelyet a Viaticum társaság abban a pillanatban kifizet Önnek az aranyáért.
Fontos – az ár folyamatosan állandóan aktualizálódik a világpiaci ár alakulásának függvényében, ezért nagyon valószínű, hogy néhány perc (vagy tized másodperc) múlva az ár a valós súly és színtisztaságért már más lesz. Az eladás pillanatában csak az aktuális árat vesszük figyelembe az adott pillanatban.

 

viaticum_vip_zona.jpg A „számológépünk“ segítségével lehetősége van a súly és a színtisztaság alapján kiszámolni aranyának pontos árát, amelyet tőlünk az adott pillanatban Ön az aranyáért kap (végső ár = ár az Ön aranyáért a Viaticumnál).
Fontos – az aranyat színtisztasági analízis után vásároljuk fel, az arany aktuális világpiaci ára szerint (mely az adott pillanatban – pl. a fiókunk látogatásakor érvényes)

Az arany színtisztaságának megállapítása

Nem tudja megállapítani aranyának színtisztaságát? Nem számít, a Viaticum társaság ingyenesen megállapítja az Ön aranyának színtisztaságát a legújabb spektrométer segítségével.
Fontos – a színtisztaság megállapítása ingyenes, amennyiben sor kerül a tranzakcióra az eladó és a Viaticum társaság között. Ellenkező esetben az aktuális árjegyzék szerinti díj fizetendő. A színtisztaság megállapításánál előfordulhat az arany megolvadása. Ezzel az eljárással összefügg az Ön aranyának visszafordíthatatlan alakzatváltozása.

Viaticum VIP zóna - 1 kg színtiszta arany felett

Amennyiben egyenlő mennyiséggel rendelkezik, vagy nagyobb mennyiséggel, mint 1 kg színtiszta arany (tehát 24 karátos = 999,9 g/1 kg) engedelmükkel felajánljuk a VIP zóna feltételeit. Előzetes egyeztetésért hívja a következő telefonszámot +421 (0)904 243 497

Milyen aranyat vásárolunk fel Öntől?

Aranyát a legelőnyösebb feltételek mellett vásároljuk fel annak bármilyen formájában – lehet szó tört aranyról, arany érmékről, befektetési öntvényről, vagy más formáról.

Mit mutat a grafikonunk?

Az "aktuális grafikonunk" az arany pillanatnyi világpiaci árát ábrázolja (forrás: www.goldprice.org, a grafikon automatikusan, 20 másodpercenként frissítődik ). A jobb oldalon látható "színtisztasági" modulusban megjelenik az aktuális ár, melyet a Viaticum kifizet Önnek a legfrekventáltabb színtisztaságokért. "Számológépünk" segítségével kiszámíthatja az aranyának árát annak súlya és színtisztasága alapján. A számológép, úgyszintén mint a "színtisztasági" moulus kiszámítja az árat, amelyet abban a percben a Viaticumban kapna.

../